Caută după cod
Cumparând de la OrigionalDecor.ro aveti posibilitatea de a returna produsele cumparate in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Livrare gratuita pentru comenzile de peste 200 lei.

Termeni si conditii

Termeni de garantie

Garantia se acorda conform prevederilor Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 – republicata, HG 982/2007, fara a fi limitativ prevazute. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare (vezi Caracteristici & Instructiuni de intretinere), pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul unuia dintre prestatorii autorizati si agreati de firma noastra. Un produs este considerat deteriorat si/sau folosit daca prezinta modificari fizice, fire trase, pete de murdarie, arsuri, taieturi etc. Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare, fiind considerat produs folosit. Deteriorarile cauzate de nerespectarea conditiilor de utilizare, atrag anularea dreptului de returnare / garantie.

Informatii privitoare la returnarea produselor:

Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania S.C. L&A Tandemus S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. . La returnarea unui covor, trebuie mai intai sa ne contactati. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, la adresa noastra cu confirmare de primire. Produsele care contin accesorii se returneaza doar in cazul in care nu sunt descompletate (contin setul intreg de piese) si nu sunt deteriorate si/sau folosite.
Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati de sosirea covorului in stare buna. Asigurati-va ca acesta este bine ambalat. Nu primim produsele returnate cu ramburs. Returnarea nu se considera finalizata pana cand nu am primit si examinat produsele returnate. Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile.

Dreptul de a schimba produsele daca nu sunteti satisfacut

Aveti dreptul de a schimba covorul (in termen maxim de 10 zile) daca nu sunteti satisfacut de cel achizitionat. Daca doriti sa schimbati produsul, va rugam sa ne contactati pentru a va ajuta in acest sens.Covorul trebuie sa fie in aceeasi stare ca atunci cand l-ati cumparat si sa nu fi fost folosit. Clientul va plati toate cheltuielile de expeditie, atat la ducere cat si la intoarcere.

Eroare la livrare

Daca exista probleme in legatura cu livrarea dvs. sau daca primiti un covor deteriorat ori altul decat cel comandat, sau daca primiti un numar gresit de covoare, contactati-ne imediat.Aceasta eroare trebuie raportata in cel mult 24 ore de la primirea produselor, altfel reclamatia nu va fi luata in considerare.Doar in aceste conditii SC L&A TANDEMUS SRL va suporta cheltuielile pentru remedierea erorii.Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului

Confidentialitatea datelor personale

SC L&A TANDEMUS SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
Orice utilizator care ne-a furnizat adresa sa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este suficient sa ne contactati si sa solicitati acest lucru prin e-mail.